Het is je vast en zeker niet ontgaan. Bleekselderijsap, a.k.a. pure celery juice is dé gezondheidshype van dit moment. Deze voedingstrend is overgewaaid uit Amerika. Er schijnt zelfs een bleekselderijsap challenge te zijn, waarin mensen elke uitdagen om dit elke dag te drinken. Dat kunnen wij van Cooljuice natuurlijk alleen maar beamen. Want bleekselderij is ontzettend goed voor je lichaam! Waarom dat zo goed voor je is lees je hieronder.

A pure celery juice a day keeps the doctor away

Eerlijk is eerlijk, bleekselderijsap is geen tovermiddel die in een klap al je klachten verhelpt maar draagt wel bij aan een gezondere levensstijl en is ontzettend goed voor je lichaam. Je drinkt het puur zonder toevoegingen van andere groentes want door het solo te drinken pik je de meeste gezondheidsvoordelen mee. Het verwijderd gifstoffen uit je lever en darmen, geeft je lichaam een flinke energie boost, herstelt het centraal zenuwstelsel en je bijnieren, verbeter je nierfunctie, zuivert je bloedbaan en last but not least: het brengt je spijsvertering op gang. Kortom: voordelen alom!

BleekselderijsapBleekselderij drinken is beter dan het eten

Je kunt bleekselderij eten, maar door er sap van te maken en het op te drinken komen er nog meer gezondheidsvoordelen om de hoek kijken. Zo wordt niet alleen de helende kracht van de bleekselderij stengel versterkt, je krijg ook meer geconcentreerde mineralen binnen, welke weer bijdragen aan een goed functionerend lichaam. Deze mineralen zijn enorm goed voor je immuunsysteem en ondersteunen je lever door de verwijdering van toxines.

Bleekselderij sap: hoevaak, hoeveel en hoelang?

Een keer per dag, in de ochtend. Ja, je begint je dag met een bleekselderij sap. Op een nuchtere maag weliswaar. Vervolgens wacht je een halfuur voordat je ontbijt. De periode waarin je bleekselderijsap nuttigt, bepaal je zelf. Bij ons in de webshop kun je kiezen tussen 18, 24, 30 of 42 dagen.

Ja ik wil pure celery juice bestellen↓ 

Vers van de pers zónder ervoor je handen uit de mouwen te steken. Bij Cooljuice nemen we graag al het werk voor je uit handen. Voor hoeveel stuks ga jij? 18, 24, 30 of 42? Het enige wat jij hoeft te doen is het gewenste aantal pure celery juices aan je winkelmandje toe te voegen. Easy peasy lemon squeezy! Laat je verrassen door de effecten van bleekselderijsap. Feel and see the difference!

Vraag maar raak!

Heb je nog vragen over onze bleekselderijsap of loop je ergens tegenaan? Stuur dan een e-mail of spreek ons aan via de chat! —-> We zijn er voor je.

Het Cooljuice Team

© 2017 Cooljuice - All Rights Reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?