Ontgiftingskuur voor thuis

Sapvasten, een ontgiftingskuur, detoxen? Hoe, wie, wat, waar, waarom? We horen je hersenen kraken. Want wat is nou wat? En waarin zit het verschil? In de volksmond zorgen deze termen voor behoorlijk wat verwarring. Het mooie is dat dat onnodig is. Noem het zoals je zelf wilt, het is namelijk precíes hetzelfde! Hoppa… nu we alle onduidelijkheid hebben weggenomen is het de hoogste tijd om in de inhoud te duiken.

Dé oplossing voor veelvoorkomende klachten

Ben je vermoeid en heb je weinig energie? Zit je niet lekker in je vel? Heb je een kort lontje waardoor je snel geïrriteerd raakt? Ben je veel aangekomen en lukt het maar niet om die kilo’s kwijt te raken? Of heb je last van een slechte huid of futloos haar? Dan is onze  ontgiftingskuur voor thuis jouw redder in nood. Deze klachten zijn namelijk stuk voor stuk te verhelpen door je darmen, nieren en lever te ontgiften met een detoxkuur. Geef jezelf de kans om weer stralend, gezond, energiek en slank door het leven te gaan!

Hoe werkt een ontgiftingskuur voor thuis?


Bij een ontgiftingskuur geef jij je lichaam de kans om te ontgiften, reinigen en herstellen. We adviseren om drie keer per jaar een ontgiftingskuur te doen: één keer in de zomer (net voor of net na de vakantie), één keer in de herfst en nog één keer in de lente of winter.
Dagelijks nuttig je zes coldpressed juices die je naar eigen wens mag verdelen over de ochtend, middag en avond. Laat alle geraffineerde en bewerkte voeding staan. Het zit namelijk vol met schadelijke vetten, suiker en kunstmatige toevoegingen. De resultaten van ontgiften doen je gegarandeerd versteld staan!

Ontgiftingskuur voor thuis mét online begeleiding

Ben jij er klaar voor om je lijf te resetten? Met Cooljuice’s ontgiftingskuur krijg je een box met verschillende koudgeperste groentesappen thuis gestuurd. Deze juices zitten boordevol vitamines en mineralen waardoor jij als herboren door het leven gaat: stralend, gezond en bruisend van de energie. Het helpt je bij een gezonde levensstijl, je raakt makkelijker kilo’s kwijt en je voelt fit als nooit tevoren. Je hebt de keuze uit 4 verschillende ontgiftingskuren. Welke je kiest, dat bepaal je zelf. Enne.. we laten je natuurlijk niet zomaar aan je lot over. Bij iedere kuur ontvang je een gratis mailing met tips voor het op- en afbouwen van je kuur en de stay healthy guide. Wel zo handig!

Voorbereiding ontgiftingskuur

We adviseren om tijdens de kuur zelf geen zware inspanningen te ondernemen. Onder het mom van ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ hierbij wat tips in aanloop naar de start van de kuur:

  1. Stop een paar dagen van tevoren met het nuttigen van eten en drinken dat belastend is voor je lever en spijsvertering. Denk hierbij aan frisdrank, alcohol, gebak, zoutjes, frituur en eten uit zakjes en pakjes.
  2. Bouw drie dagen voor de start van de kuur het eten van tarwebrood, pasta en koeienzuivel af. Eet tijdens de voorbereiding zoveel mogelijk puree en onbewerkte voeding. Eet lekker veel groenten en fruit. Ook makkelijk verteerbare granen zijn goed, zoals zoete aardappel, quinoa, speltbrood, rijstwafels en havermout. Vervang vlees door vis, kip of ander gevogelte en eieren.
  3. Nuttig in de vijf dagen voorafgaand aan de kuur minder tot geen koffie, vlees, suiker/zoetigheden (incl. zoetstoffen), bloem en witmeelproducten meer.

Download hier onze detox guide voor meer informatie over het ontgiften van je lichaam.

Vraag maar raak!

Heb je nog vragen over de ontgiftingskuur of loop je ergens tegenaan? Stuur dan een e-mail of spreek ons aan via de chat! —->

P.S. Detoxen is een geweldige manier om je lichaam te ontgiften, tóch ontkom je er haast niet aan dat het af en toe lastig is. Heb je een dipje of drang naar ander voedsel? Ga niet bij de pakken neerzitten, zet door en trek aan de bel als we je kunnen helpen. We zijn er voor je. Succes met je kuur!

Het Cooljuice Team

© 2017 Cooljuice - All Rights Reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?