Detoxing en afvallen met Cooljuice detox sapkuur

Vermoeidheid en geen energie. Niet lekker in je vel zitten. Vage gezondheidsklachten. Snel geïrriteerd zijn. Aankomen. Ondanks een dieet niet kunnen afvallen. Zin hebben in zout, suiker en bewerkte levensmiddelen. Een opgeblazen gevoel, verstopping of winderigheid. Slechte huid of futloos haar. Premenstrueel syndroom. Chronische verkoudheid. Een slecht immuunsysteem.

Heb jij last van één van deze klachten? Dan is het de hoogste tijd om je darmen, nieren en lever te ondersteunen met een Cooljuice detox sapkuur!
Daarmee geef je jezelf de kans om weer stralend, gezond, energiek en slank door het leven te gaan!

IMG-20161003-WA0004

Detox sapkuur

Detox wordt ook wel sapvasten of ontgiften genoemd. Je geeft je lichaam de kans om afvalstoffen te verwijderen waardoor klachten verdwijnen. Deze methode bestaat al sinds mensenheugenis.

Sapvasten is een fantastische manier om je lichaam en geest te herstellen, om het als het ware te “resetten”. De groente- en fruitsappen overspoelen het lichaam met nutriënten en alkaliseren de organen en cellen zodat deze weer hun werk kunnen doen

Weg met de kilo`s

Je lichaam slaat veel afval en gif op in lichaamsvet om weefsel en cellen te beschermen. Dan lijkt het alsof je maar niet kunt afvallen. Wanneer het lichaam ontgift, hoeft het zich niet meer te beschermen en zullen de kilo’s vanzelf wegsmelten.

Detoxen is bedoeld om het lichaam de kans te geven zichzelf schoon te maken en te herstellen. Je voorkomt dat er veel energie verloren gaat aan het verteren van vast voedsel.

Cooljuice detox sapkuur

Wij bieden een 3, 4 of 5 daaagse sapkuur aan. Je drinkt dan per dag 6 flesjes Cooljuice,  2 ’s ochtends, 2 ’s middags en 2 ’s avonds.

De detox sapkuur is geschikt voor beginners en voor gevorderden. We adviseren je om voorafgaand aan de kuur, je drie dagen rustig voor te bereiden.
Dit betekent geen suikers, vetten, alcohol, dierlijke producten en koffie nuttigen. Zo haal je de beste resultaten uit je ontgiftingskuur.

Dieet advies

Door het lage aantal calorieën van juices is dit een gezonde en natuurlijke manier om af te vallen. Wil je op een verantwoorde  manier een compleet programma volgen voor een dieet? Maak dan een afspraak met een diëtiste of gewichtsconsulente.

Speciaal voor jou als klant van Cooljuice geeft Jessica van Erkelens van Natuurvoeding In Hart en Nieren online advies. Want detoxen is een goede start van een gezondere leefstijl, maar er komt meer kijken bij het aanpassen én vasthouden van een beter eetpatroon.

© 2017 Cooljuice - All Rights Reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?