Onze Slowjuices bevatten verse, gezonde & biologische ingrediënten

We gebruiken uitsluitend biologische geteelde  ingrediënten in onze producten. Handmatig koudgeperst om de voedingswaarde te behouden. En natuurlijk zonder  conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen. En dat proef je.

Appel

Een van de meest gezonde vruchten. Koudgeperst appelsap zit vol met vitaminen, antioxidanten en flavonoïden. Voedingsdeskundigen en  gewichtsconsulenten zullen appel altijd in hun dieetadvies meenemen.

Biet

Bietensap is legale doping. Het nitraat in een biet wordt door je lichaam omgezet in nitriet en opent je bloedvaten. Je bloedcirculatie verbetert, zodat er o.a. meer zuurstof in je spieren komt en je beter gaat presteren.

Bleekselderij

Bleekselderij behoort net als peterselie, dille en venkel tot de wortelfamilie. Deze zeer gezonde groente wordt zowel in de keuken als medisch toegepast. Wij gebruiken de bekende groene bleekselderij.

Komkommer

Komkommer wordt al meer dan 3000 jaar gekweekt. Deze groene sappige groente is erg gezond en zit (vooral in de schil) vol goede voedingsstoffen. De smaak van komkommer is bovendien verfrissend.

Limoen

Minder zuur dan citroen maar net zo gezond. Onmisbaar bij ontgiften van je lichaam. Limoen reinigt je lever en stimuleert de spijsvertering. Limoenen zit vol vitamine C, kalium, calcium, fosfor en magnesium.

Gember

Wordt wereldwijd al duizenden jaren gebruikt vanwege de geneeskrachtige en preventieve eigenschappen. De American Journal of Clinical Nutrition noemt gember een van de top 5 antioxidant voedingsmiddelen.

Peer

Familie van de appel, lekker sappig en vol vezels. Perensap is een gezonde dorstlesser op een warme zomerdag. De peer komt oorspronkelijk uit Azië en werd al in de steentijd gegeten.

Wortel

Wortels zijn goed voor je gezondheid en je huid. Ze bevatten tal van vitaminen en goede mineralen, hebben een positieve werking op je hart en stimuleren de productie van rode bloedlichaampjes.

Verantwoorde kwaliteit

We hebben een voorkeur voor telers en leveranciers die we kennen en waarvan we weten hoe ze denken en (verantwoord) werken.
Vier van onze leveranciers stellen we hier graag aan je voor!

Ecoville

Ecoville

Ecoville onze hoofdleverancier levert 2 keer per week de mooiste biologische groente en fruit.

William Pouw

WilliamPauw

Onze biologische appels en peren komen van William Pouw.

Tuin de Es

TuinderijdeEs

Tuin de Es is ook een van onze leverancier voor de mooiste biologische groente en fruit.

Udea

e4809dc9fa45069d01dc87f65d2a3bcc_400x400

Udea is een van de grootste biologische groothandel in Nederland.

© 2017 Cooljuice - All Rights Reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?