Over ons

Het verhaal begint met Miranda

De drijvende kracht achter Cooljuice is Miranda. Deze geboren Brabantse (1981) werkte in de bloemsierkunst en gehandicaptenzorg, tot ze haar echte passie ontdekte: voeding en gezondheid.

Ze liet zich inspireren door tal van boeken, documentaires en cursussen en kwam er achter, ook uit eigen ervaring, hoe weldadig groentesappen zijn voor je lichaam en geest.

Ondernemend als ze is, besloot Miranda om dit over te dragen op een groter publiek.

Met Cooljuice wil ze zoveel mogelijk mensen laten profiteren van de positieve werking van koudgeperste slowjuice sappen.

Kwaliteit & veiligheid

Voor het bereiden van onze sappen gebruiken we de Angel, de Rolls Royce onder de slowjuicers. De sappen worden in speciale verpakkingen gekoeld verzonden en niet eerst ingevroren – echt supervers dus!

Alle ingrediënten worden zo snel mogelijk verwerkt volgens HACCP. We zijn geregistreerd bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en voldoen aan alle Europese hygiëneverordeningen.

Biologisch & duurzaam

De seizoensgebonden ingrediënten komen van zorgvuldig geselecteerde boeren en zijn biologisch (SKAL) en vaak ook biodynamisch (Demeter). Alle groente- en fruitpulp die we overhouden wordt gebruikt als biologisch dierenvoer.

We werken zo ‘schoon’ mogelijk op groene stroom en verpakken onze sappen in recyclebare, BPA-vrije flesjes. Hier lees je waarom we kiezen voor kunststof in plaats van glazen flesjes.

Gewoon de allerbeste Slowjuice & Detoxkuren

Verse biologische ingrediënten. Geperst met optimaal behoud van vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. En zonder verdere bewerking of toevoegingen. Dat is de pure kwaliteit van Cooljuice. En dat is goed voor je body en voor je mind!

Citroen | Cooljuice - Coldpressed Raw Juices

Onze juices zijn zeer geschikt als detoxkuur om je lichaam te reinigen en je snel weer fit te voelen. Door het lage aantal calorieën en de hoge voedingswaarde zijn ze ook ideaal om af te vallen.

Gezonde sapjes die je in de winkel koopt of zelf maakt met een sapcentrifuge of blender, hebben veel van hun voedingswaarde al verloren. Met koudpersen blijven alle essentiële vitaminen, mineralen en enzymen behouden.

Appel | Cooljuice - Coldpressed Raw Juices

We gebruiken uitsluitend biologisch geteelde ingrediënten. Er worden geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd. Alle sappen zijn gegarandeerd gluten- en lactosevrij.

© 2017 Cooljuice - All Rights Reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?