Cooljuice @ Work

werk aan de gezondheid van je medewerkers

Heeft u medewerkers in dienst die gewichts- en gezondheidsproblemen hebben? Heeft u enig idee wat dit met uw medewerkers en met uw bedrijf doet?
Veel werknemers die te zwaar zijn, hebben hier zelf moeite mee. Ze hebben door hun overgewicht vaak lichamelijke en psychische klachten maar vinden het lastig om hulp te zoeken. Dit kost tijd, geld en een enorme drive om door te zetten.

Help uw medewerkers om gezonder te leven
Zowel bedrijven als zorgconsulenten van ziektekostenverzekeraars kunnen een aanvraag doen voor ‘voedingsadvies op locatie’. Via sommige zorgverzekeraars kunt u hier gebruikmaken van maken. Een gedeelte van dit onderzoek wordt eventueel vergoed uit  de aanvullende verzekering van de werknemer. De rest wordt vergoed door u als werkgever. De werkgever dient de rekening in bij de zorgverzekeraar.

Minder ziekteverzuim, betere prestaties
Een werknemer die goed in zijn of haar vel zit, presteert beter. Daarnaast zorgt overgewicht voor een hogere kostenpost in het bedrijfsleven.
Werknemers met ernstig overgewicht zijn verantwoordelijk voor het grootste deel (ruim 400 miljoen euro) van de kostenpost van 600 miljoen euro. Te zware werknemers zijn vaker ziek en kosten hun werkgevers meer aan verzuimde uren dan hun slanke collega’s. (bron: economenvakblad ESB en P&O actueel)

Goed advies, gezonde voeding
Voedingsadvies van een gewichtsconsulent omvat het adviseren en begeleiden van werknemers op het gebied van voeding en leefstijl verandering, op uw locatie of in de praktijk van de gewichtsconsulent.
Daarnaast kunt u ervoor zorgen dat er in uw bedrijfskantine naast (gezondere) voeding ook koudgeperste Cooljuice geserveerd wordt.
Geïnteresseerd in gezonde groente- en fruitsappen voor uw medewerkers?

Vul het formulier in en u ontvangt een offerte op maat.

© 2017 Cooljuice - All Rights Reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?